This Is Me :)

This Is Me :)
I'm Syasya :) I'm not perfect like you guys :) 'I no beauty queen , I just beautiful me :) '

Friday, 24 August 2012

Hello :)

              Wahhh . banyaknya sawangg .. ! lama sungguh tak update ! hehe :) miss you ..

Okay , skrg saya nak cerita sikit pasal ROOMATE saya dalam SSBJ . kay , kami satu bilik , selalu jugak lah gaduh2 . --' kadang2 rimasss jugakk ... hmm . semua keras kepala . nak buat cena kann ? okay2 . sekarang saya akan list kawan2 yg duduk sebilik dgn saya kay ?
Okay , ni nama dia Rosniza Binti Rosli. dia berasal dari Terengganu . Ganu Kiteee . hihi . Dia ni Ketua bilik .
Ketua belik lah sngt . perangai pun mcm pa g . Okay2 , never mind . dia main sukan Olahraga   . same lah dgn kitaa :) hehe . tapi , dia punya event Long Jump :) lain sikitt lahh .. K. Whatever. now mari kita Check it out lagi .. Dia kelas 1 Olimpik.

alright , yg ni pulak , nama dia Adilah Huda Binti Shamsool :) dia berasal dari Selangorr :) dia pun main sukan Olahraga . :) dia punya acara Hurdle :) . hmpa semua tau kan hurdle ? Lompat pagar lahh --' . hihi
Kay , perangain kami satu blik ni semua sama jaa . hihi . tapi , dia ni Pakar pasal Cinta2 . huhh--'
btw , dia pun sama kelas 1 Olimpik :)
OKayy , yg ni pulak nama dia Nur Farrah Diana binti Shaharuddin . dia berasal dari Ipoh, Perak :)
dia main Badminton . tapi , sayangnya malas nk g training . --' maklumlah . Badminton hard jugak training .
dia kelas 1 Komanwel :) same like me .. K.bye.

yeah , yg ni nama dia Nur Dhabita binti Sabri . Dia berasal dari Wilayah Persekutuan kot . hihi . entah lahh . Dia main  Diving . lahh , yg terjun2 tu .. adik pandelela lah ni . haha . no lahh . Kay2 , dia ni hebat ohhh . menang kat dia lawan Sukma kat Pahang hrituu . :) sampai senior dia kalahhh . huhu.
btw , dia ni dah  takstay bilik saya dah :( sbb ada kes apa entah .  dia fadeup , selalu kena marah dgn KETUA BILIK yang tkbrapa Ketua sngt tu . --' so , dia pindahh ke bilik budak  Gimnastik .
btw , dia kelas 1 Olimpik . pandai2 :)
kay , sbenarnya ada kawan syasya ni , dia takpakai fb . so , susah nak cari gmbr dia . --' so bubuh je lah yg tu pun .. hihi . :p  nama dia NorHashima Binti Shahrul kott . hihi :P LUPA sudahhh . sorry2 .. kay , dia berasal sari Selangor jugakk . dia main Olahraga . tapi , event dia lain daripada yg lain . Shot Put . Lontar peluru meehhh :D . haha . but , she awsome :) . dia pandai jugak lah buat lawakkk . --' dia kelas 1 Komanwel . same like me and Farrah :)



Disini sahajalah cerita saya  . K.byee :p Thanks for  reading :)

Monday, 16 April 2012

why ? :(

awak , kenapa awak buat mcm ni dekat saya? :( saya sedih sngt2 . kita dah spend time sama2 bnyk dah :( tp, knp awak nak break up dgn saya jugak ? .. kawan2 saya cakap, budak bola mmg tak suka couple lama2 . mesti tklama punya saya dgn awak diorang kata sebelum kita break :( . tp, saya cakap. Zahin ni baik orgnya . dia takpernah ckap dgn perempuan lain sejak first dia masuk sekolah bukit jalil ni . dan maybe, saya akan lama sgn Zahin . tp, malangnya . hnya 2bulan sahaja . dan dalam masa dua bulan tu, sekali saja kita gaduh . dan saya tahu, itu semua salah saya . sbb saya msg dgn lelaki lain  and reply awak punya msg short2 ja . okay . saya dah minta maaf dkat awak . hmm . after kita dah baik balik , 2minggu tu awak terus minta break dgnn saya . time tu awak dkat Sabah . saya inggat awak main2 . tp, awak betul2 nak breakup dgn saya . tp, saya pelik sngt . dulu, awak pernah kata dkat saya yang awak takakan tinggalkan saya :'( but , apa yang saya tahu skrg , awak dah tinggalkan saya . saya sedih sngt2 . :'( tp, saya masih sbr . walaupun awak break dgn saya dgn cara yang baik , tp, hati saya ttp sakit . oh okay . awak kisah apa kan kalau saya sakit hati dgn awak ? hmmmm :( btw , haritu sekali , saya nmpk awak tnggah ambil nasi . dan time itu , bulu roma saya terus naik . dan hati saya rasa lain sngt . saya pun taktahu kenapa.  aumm .
dan skrg , yang ada dalam hati saya . hanya rindu awak . saya cuba untuk lupakan awak . tp, ttp takboleh . tp, tkpa . saya akan cuba . okay lah . saya harap, awak akan ada GIRLFRIEND yang baik dari saya :) Assalamualaikum <3

Thursday, 26 January 2012

25.1.2012 :)

wahhhh, bestnya HangOut dgn kakak HOTSTUFF ! depa semua sporting2 and baik2 belaka . hahaha . depa semua funny-2 . Nak tau sapa kakak HOT tu ? ni diaaaaaa ...................


haaa, ni yang syasya suka, nama FB dia :Faraa Farouk . mesti hmpa semua kenal punya .. dia ni, kakak angkat syasya. dia yang take syasya . btw, dari dulu time kecik2 lagi, kami selalu dok main dengan dia . and, kalau hmpa nak tau, dia ni sepupu kepada Kasyful Aiman :) . hehehe . kak Faraa ni suka dekat cousin syasya jugakk . hehe .. kak Fara jgn tunggu lama2 nnti lama2 dia diambil org , hehe , nnti syasya satukan kak Faraa and capital N okay ?? hehe . kalau hmpa nak tau . kak Faraa ni baik orgnyaa ,. syasya sayang kak Faraa <3 :P 




haa, yang ni pulak nama FB dia :Princess Hanan. dia ni mmg betui-2 princess . hahah . dia comel kan ? heee. dia ni suka dekat abg syasya . hehe . sapa yang kenai abg syasya tu . faham2 je lah nama dia apa. syasya malaih nak tulis nama dia kat sini . hehe :p sapa yang taktau tu , p cari sendiri . hahah . then , dia ni baik dgn syasya . yang paling syasya suka sekali terhadap Hanan ni , suara dia . perhhh . mantapp habissssss. hahhah . kalau lah syasya sekolah Bahiyah . boleh lah dgr dia menyanyi tiap2 hari . hhaaha . ni dakk, syasya dok KL. susah nak jumpa dia . hmm .... tkpa2 . syasya cena pon tkpaa..


okayyy. cerita pasal kakak HOTT . dah habis. ni mai abang Hot pulakk . ahaha . :P

hahaha, ni pulak nama FB dia :Adam Azahari . haha . lawak lah muka dia yang ni ,  sorry eh Adam, syasya amik gmbr ni . haha . tpi, gmbr ni comeii paa. haha . Adam ni , model oww. p lah PromNight for teen dekat Alor Star ni , mesti ada diaa. hahah . syasya taktau betui ka dak . pakat hentam jaa. hehe :P


hmmm..... kami jalan2 dgn depa dekat City Plaza jaa . and yang tmpat Hanan syok sekali , kami p makan kat tmpat Pizza Hut. haha, Hanan syok dekat waiter tu .. hahahha .
lepas kami makan2 dekay PH tu , kami p karaoke dekat Apple . yang dok sakan sekali depa tiga orang lah . and depa tiga pon ada suara yang mantapp and hebatt  . hehe :P hbis kami karaoke , Syasya sempat jumpa Ajiem . hehe :) Ajiem tu abang kepada Kash . hehe :P

ni lah dia Kasyiful Azim . haha . abang kepada Kasyiful Aiman and sepupu kepada Faraa Farouk . :D
muka depa dua sama jaa adik beradik . haha . ajiem , aiman and kak faraa mmg org yang setia dok main dgn syasya semua time kecik-2 . haha . syok gila kot dulu. dokmain masak2. main mak2 hahaha . mcm2 lah .. mmg takboleh lupa kenangan lama . haha .


Okay lah , setakat itu sahaja yang syasya nak cerita , hehe :P kalau ada yang tersilap tulis ka . jgn marah ya ? hehe :P Ok.BAII . <3